Äntligen.

Hej Vänner.                                     241219     Dodoma

Nu är jag med er igen. Efter att ha levt utan internet under en längre tid, fungerar det nu igen. Hoppas jag!!!! Men det har också varit en tid av inte enbart frustration, utan också en tid med många insikter – hur beroende är jag av datorn och internet? Jag har kunnat skicka ett mail varannan dag, mer har inte datorn klarat av, så helt utan omvärlden har jag inte varit. Nu säger dock televerket – som jag är uppkopplad mot – att det ska fungera bra.

Idag hörde jag detta.

Den vi väntar på står vid dörren och vill in och det är inte dem från hemtjänsten, utan det är vår Frälsare Jesus Kristus…. och han har mer att erbjuda än hemtjänstpersonalen.

Nu under julhelgen och det nya året, ber jag dig att komma ihåg dem som kanske inte får andra besök, än de som kommer från hemtjänsten. Dessa underbara människor i hemtjänsten som betyder så mycket för många, kanske också skulle bli glada över att få hjälp om du  bara sitter ned hos en medmänniska. Ta er den tiden. Det är bara tid det handlar om. Att prioritera om den lite grann och du gör dagen ljusare för din nästa. Det skulle betyda mycket för de du besöker, men det skulle också betyda mycket för alla dessa människor som i ur och skur reser runt i husen och hjälper de som är i behov av stöd på olika sätt. Personerna i hemtjänsten ser massor av behov som de tyvärr inte hinner med att tillgodose. Hjälp dem.

Där händer möts, där händer något.

Du vet ingenting vad ett sådant möte kan leda till. Våga satsa din tid!!!!

alla bilder 2019 sept 016

När jag under november månad var i Sverige för medarbetardagarna för EFS, var detta en del av de som bebodde mitt hus och tog hand om det. Vilka goa barn jag har som fixar detta utan några problem.

Nu är jag på banan igen, så kanske redan imorgon kopplar jag upp mig igen och berättar om…… Vi får se vad det kan bli.

MUNGU AWE PAMOJA NANYI.

Mwalimu Ulf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s